Αυτά θέλει ο Σίλβα από τον Φορτούνη

Αυτά θέλει ο Σίλβα από τον Φορτούνη

Gazzetta team
Αυτά θέλει ο Σίλβα από τον Φορτούνη

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα εξήγησε τι ζητάει περισσότερο από τον Κώστα Φορτούνη, με τον ίδιο να δείχνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του, στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος φυσικά και τρέφει εκτίμηση στις ικανότητες του διεθνή μέσου, αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει περισσότερες απαιτήσεις από εκείνον. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζητά από τον Φορτούνη να προσαρμόζεται περισσότερο στις ανάγκες κάθε αγώνα, όταν τον τοποθετεί στα άκρα.

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τη δουλειά που πρέπει να κάνει χωρίς τη μπάλα, ώστε να βοηθά τους συμπαίκτες του σε άμυνα και επίθεση. Ο Φορτούνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει τι να κάνει με την μπάλα στα πόδια, όμως αυτό που θέλει να δει ο Σίλβα είναι περισσότερη δουλειά χωρίς αυτήν.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών, έδειξε να αντιλαμβάνεται απολύτως αυτά που του ζητά ο προπονητής του και ήδη έδειξε να ανταποκρίνεται σε αυτά στις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα