Μπαρμπόσα: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε»

Μπαρμπόσα: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε»

Μπαρμπόσα: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ξέρει ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά τονίζει ότι η ΑΕΚ οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να μεγαλώσει το σερί της.

«Προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες μέσα στη νέα χρονιά και αυτό το γεγονός καθιστά ακόμα πιο σημαντικό για εμάς το παιχνίδι στα Γιάννενα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να διευρύνουμε το σερί μας, να διατηρήσουμε την ψυχολογία μας και να πείσουμε όλους ότι βρισκόμαστε σε σταθερά ανοδική πορεία» ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου στη Real News.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Και κατέληξε: «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σκληρή ομάδα που παίζει στην έδρα της και θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουμε ότι εμείς θα γίνουμε το αφεντικό του αγώνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να κερδίσουμε και αυτό το ματς θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να μη θεωρήσουμε τίποτα ως δεδομένο. Οι απαντήσεις μας σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνονται μέσα στο γήπεδο».

Best of internet