Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μπέτις 0-0

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μπέτις 0-0

bet365

Σε ένα ματς κόντρα σε δύο καλά οργανωμένες ομάδες, Βιγιαρεάλ και Μπέτις αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 0-0 στο El Madrigal.

Λίγες μέρες μετά την απόλυση του Πέπε Μελ από την τεχνική ηγεσία, οι Ανδαλουσιάνοι ήταν εξαιρετική κόντρα στην 4η της βαθμολογίας της Primera Division στην οποία δεν επέτρεψαν να κάνει το παιχνίδι της, την κράτησαν στο «μηδέν» και μάλιστα είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το διπλό.

Η πρώτη φάση στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους με τον Σολδάδο να φεύγει από κανονική θέση όμως σημάδεψε το δοκάρι και στο 15' η Μπέτις είχε πολύ καλή στιγμή με τον Ρουμπέν Κάστρο ο δεν κατάφερε να νικήσει τον Αρεολά. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες και με τις δύο ομάδες να δίνουν κυρίως μάχες στο χώρο του κέντρου. Στο 43' η σέντρα-σουτ του Σολδάδο δεν ανησύχησε τον Αδάν.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις πίεσε και ήταν καλύτερη μάλλον σε όλες τις γραμμές από την Βιγιαρεάλ. Στο 73' ο Καντίρ είχε καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Ρουμπέν Κάστρο να μην κάνει τη ζημιά για εκατοστά. Ο Αντριάν Μαρίν είχε την πιο σημαντική ευκαιρία για την Βιγιαρεάλ, όταν στο 81' βγήκε από αριστερά αλλά το σουτ του απέκρουσε με τα πόδια ο Αδάν. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι παίκτες του Μαρθελίνο πίεσαν χωρίς όμως να καταφέρουν να φτιάξουν τη μεγάλη φάση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα