Βέλλιος: «Δικαιωμένος στον Ηρακλή, αλλά...»

Βέλλιος: «Δικαιωμένος στον Ηρακλή, αλλά...»

Βέλλιος: «Δικαιωμένος στον Ηρακλή, αλλά...»

Ο Απόστολος Βέλλιος αισθάνεται πλήρως δικαιωμένος για την απόφασή του να επιστρέψει στον Ηρακλή, όμως δεν έκρυψε ότι προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό.

Στην προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 24χρονος φορ τόνισε ότι στον «Γηραιό» πρέπει να μαθαίνουν από τα λάθη τους σε κάθε ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική ομάδα.

Ο ίδιος δήλωσε πλήρως δικαιωμένος που επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς, ωστόσο δεν έκρυψε πως προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί εκ νέου στο εξωτερικό. «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, και οι δύο ομάδες είναι ευχαριστημένες από έναν αγώνα που έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Είχαμε ξεκινήσει διαφορετικά το πρωτάθλημα, αλλά πλέον επιδιώκουμε μέσα από την προσπάθεια να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που τον θέλουμε. Κάθε αγωνιστική κοιτάμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας», ήταν τα πρώτα λόγια του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Εθνική και στο μέλλον του. «Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σκίμπε, αλλά είναι τιμητικό όλο αυτό που ακούγεται για μένα.

Οποιοσδήποτε παίκτης είναι σε ομάδα, όμως το να σκέφτεται και κάτι άλλο είναι λάθος. Πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του. Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι προτεραιότητα δική μου είναι να επιστρέψω στο εξωτερικό, όμως αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος που επέστρεψα στον Ηρακλή», πρόσθεσε.

Best of internet