«Μιλάμε με ομάδες για τον Μπουσουφά»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Μιλάμε με ομάδες για τον Μπουσουφά»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Κύριλλος Κότοβ, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με ομάδες για τον Μπαρκ Μπουσουφά.

Στη Μόσχα έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή, που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής φέτος, επιδιώκοντας κι ο ίδιος να βρει νέα ομάδα. Και ο ΠΑΟΚ, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζουν τον 31χρονο μεσοεπιθετικό.

Πρόσφατα η Αλ Ιτιχάντ, πρώην ομάδα του Λάσλο Μπόλονι, ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, αλλά όπως δήλωσε ο Κύριλλος Κότοβ, «δεν νομίζω ότι θα πάει εκεί, γιατί δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση μαζί τους. Οι διαπραγματεύσεις για τον Μπουσουφά είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για ποιες είναι οι ομάδες, που μιλάμε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποχωρήσει σίγουρα γιατί δεν είναι πια στα σχέδια μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα