Χίντινκ: «Δίκαια διαμαρτύρεται η Έβερτον»! (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Χίντινκ: «Δίκαια διαμαρτύρεται η Έβερτον»! (gTV)

bet365

Δίκαιος και σαφής ήταν ο Γκους Χίντινκ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Τσέλσι με την Έβερτον, δίνοντας δίκαιο στα «ζαχαρωτά» που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Η Τσέλσι ισοφάρισε σε 3-3 στο… 98’, με τον διαιτητή να κρατά ένα λεπτό παραπάνω απ’ τα επτά λεπτά καθυστερήσεις που είχαν υποδειχθεί και μάλιστα με τον Τζον Τέρι να είναι φανερά εκτεθειμένος απ’ την άμυνα της Έβερτον και να σκοράρει από θέση οφσάιντ. Έτσι, στο δραματικό παιχνίδι που έγινε στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Τσέλσι «έσωσε» ένα βαθμό που έδειχνε χαμένος και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του έμειναν με τα… παράπονα!

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της, κάνοντας απαράδεκτο λάθος στη φάση της ισοφάρισης και ο Χίντινγκ δεν «μάσησε» τα λόγια του, παραδεχόμενος το δίκαιο των διαμαρτυριών της Έβερτον!

«Θα μπορούσα να σας πω πως δεν έχω δει τη φάση, αλλά πως να το αρνηθώ αφού είναι καθαρό οφσάιντ;», είναι η χαρακτηριστική του ατάκα, σε μια επίδειξη fair play απέναντι στους απογοητευμένους φιλοξενούμενους που έχασαν τη νίκη για λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα