Με απουσίες στην Τούμπα η Βέροια

Με απουσίες στην Τούμπα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες στην Τούμπα η Βέροια

bet365

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η Βέροια, με τους τιμωρημένους Ναζλίδη, Πούγγουρα και τους τραυματίες Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνη, Μπαλάφα να είναι εκτός.

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/1 17:15) ολοκλήρωσε το Σάββατο (16/1) η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» έχει αρκετούς... πονοκεφάλους, καθώς δεν υπολογίζει στους Ναζλίδη, Πούγγουρα, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους, και στους Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνη, Μπαλάφα, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Λόπεζ, Ετζενγκέλε, Μαραγκός, Όστοϊτς, Νέτο, Μαλόν, Σιόντης, Νάστος, Καρακώστας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, Ξόμπλιος, Κόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα