Ηρακλής: Επένδυση για το μέλλον ο Κάρλος Βίτορ

Ηρακλής: Επένδυση για το μέλλον ο Κάρλος Βίτορ

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Επένδυση για το μέλλον ο Κάρλος Βίτορ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του με την Ρίο Μπράνκο και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την προσεχή εβδομάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλή.

Τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Κάρλος Βίτορ φέρνει στην Ελλάδα ο Ηρακλής. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με την Ριο Μπράνκο και έρχεται την προσεχή εβδομάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Τζέρσεϊ Εξπρές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενώ ένα μήνα πριν ξεκίνησε προπονήσεις με την Ρίο Μπράνκο. Tα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια, ενώ το 2013 μετακόμισε στην Σάο Ζοζέ και από εκεί στην Σάντα Ρίτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα