Άνετα η Σέλτικ, 1-4 την Νταντί (gTV)

Άνετα η Σέλτικ, 1-4 την Νταντί (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Άνετα η Σέλτικ, 1-4 την Νταντί (gTV)

bet365

Δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Σέλτικ επικράτησε άνετα της τελευταίας στη βαθμολογία Νταντί Γιουνάιτεντ με 4-1. Πενήντα γκολ συμπλήρωσε ο Γκρίφιθς, εντυπωσιακό το τέρμα του Κόμονς στο φινάλε!

Ο Λέι Γκρίφιθς έδωσε προβάδισμα στους «καθολικούς στο 21’ με ωραίο τελείωμα, ενώ ο Σιμούνοβιτς έκανε με κεφαλιά στο 26’ το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Μάρεϊ στο 31’, όμως η Σέλτικ επανέφερε το προβάδισμα της στην τάξη των δυο τερμάτων, κάνοντας το 1-3 ξανά με τον Γκρίφιθς στο 48’.

«Κερασάκι» στην τούρτα ήταν το γυριστό βολέ του Κόμμονς στο 56’, που ολοκλήρωσε υπέροχα τη σέντρα του Γκρίφιθς και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά από 21 αγωνιστικές, αν και εκκρεμούν αγώνες, η Σέλτικ είναι πρώτη με διαφορά, μετρώντας 49 βαθμούς έναντι 43 της Αμπερντίν, ενώ η Νταντί είναι «βυθισμένη» στην τελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς, έναντι 21 της πρότελευταίας Κίλμαρνοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα