Παναθηναϊκός: Τελεσίγραφο για Αντέι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Τελεσίγραφο για Αντέι

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία του πρόταση στη Σασουόλο για τον Λούκα Αντέι, δίνοντάς της διορία να απαντήσει μέχρι την Κυριακή (17/1).

Εκεί που η μετακόμιση του Ιταλού αμυντικού στην Ελλάδα για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τη μορφή δανεισμού έδειχνε στο χέρι των «πράσινων», τα νέα δεδομένα που έριξαν οι «νεροβέρντι» στο τραπέζι άλλαξαν τις εξελίξεις στην υπόθεση. Η ομάδα της Μόντενα έβαλε διπλή οψιόν στη συμφωνία, ζητώντας το δικαίωμα εντός της διάρκειας του δανεισμού, αν ο Παναθηναϊκός κάνει κίνηση για να αγοράσει τον Αντέι να έχει το δικαίωμα να ματσάρει την πρόταση και να τον κρατήσει.

Όπως αναφέρει το Goal, στο Τριφύλλι, δεν δείχνουν όμως διατεθειμένοι να μπουν σε νέα διαδικασία διαπραγματεύσεων, κάνοντας την Παρασκευή (15/1) την τελική τους πρόταση στους Ιταλούς. Ουσιαστικά, απέρριψαν τις οψιόν που ζητά η Σασουόλο και θέλουν να μπει ρήτρα αποζημίωσής τους, στην περίπτωση που διακοπεί ο δανεισμός με ευθύνη της ομάδας του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Μάλιστα, φαίνεται πως έδωσαν και διορία μέχρι την Κυριακή (17/1) για να λάβουν την οριστική απάντηση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα