AEK: Το παλεύει για Ορλάντο Σα

AEK: Το παλεύει για Ορλάντο Σα

Gazzetta team
AEK: Το παλεύει για Ορλάντο Σα

bet365

Η ΑΕΚ προσπαθεί να υπερπηδήσει τα εμπόδια που βάζει η Ρέντινγκ για τον Ορλάντο Σα, έχοντας ωστόσο εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο Πορτογάλος φαίνεται πως είναι αυτήν τη στιγμή ο Νο.1 στόχος της Ένωσης για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο ίσως είναι και η πιο δύσκολη από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ώρα των Σπορ, η Ρέντινγκ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει, αλλά για την ώρα φαίνεται να συζητά μόνο για πώλησή του.

Με ένα αρκετά σεβαστό ποσό μάλιστα, προκειμένου να κάνει έστω μερική απόσβεση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που ξόδεψε το καλοκαίρι για να τον πάρει από τη Λέγκια.

Οι Ρόγιαλς ζητούν ουσιαστικά τα μισά χρήματα για να του επιτρέψουν να αφήσει το Ματζέσκι, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα διαθέσουν σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο ποσό, αφού θεωρούν πως σε αυτήν την τιμή μπορεί να βρεθεί και κάτι ακόμη καλύτερο. Αυτό που θέλει ο Δικέφαλος είναι ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο δεν συζητούν οι Άγγλοι, τουλάχιστον για την ώρα.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μπέτις για τη La Liga.

Σε περίπτωση που η περίπτωση του 27χρονου στράικερ δεν προχωρήσει, η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλες λύσεις, προκειμένου να πλαισιώσει τους Τζιμπούρ Αραβίδη. Τέτοιες είναι ο Ραμίρο Κόστα (Αργεντινός, 23, Τάργκου Μουρές) και ο Ρόγερ Μαρτί (Ισπανός, 25, Λεβάντε) που προτάθηκε και μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα