Παναθηναϊκός: «Πρόταση για Γκερντ για αντί - Μπεργκ»

Παναθηναϊκός: «Πρόταση για Γκερντ για αντί - Μπεργκ»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Πρόταση για Γκερντ για αντί - Μπεργκ»

bet365

Πρόταση για πολυετές συμβόλαιο φέρεται να έχει καταθέσει στον Αλεξάντερ Γκερντ ο Παναθηναϊκός, που προετοιμάζεται για πιθανή αποχώρηση του Μάρκους Μπεγκ το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Σουηδούς.

Όπως αναφέρει η Aftonbladet, που επικαλείται πηγές από την Ελλάδα, οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τη ζωή δίχως τον Μάρκους Μπεργκ, προσφέροντας συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας στον 29χρονο σέντερ φορ της Γιουνγκ Μπόις. Ο Σουηδός στράικερ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με την ελβετική ομάδα, που θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά έχει ανταγωνισμό και από τουρκικές και πορτογαλικές ομάδες.

Ο Γκερντ, που έχει αγωνιστεί σε Βίσμπι, ΑΙΚ, Σίριους, Γκέλφιε, Χέλσινγκμποργκς και Ουτρέχτη, πριν μετακομίσει στη Βέρνη, είναι δέκα φορές διεθνής με 2 γκολ στο ενεργητικό του. Η κορυφαία του σεζόν, ήταν το 2010, όταν με Γκέλφιε και Χέλσινγκμποργκς στην ίδια σεζόν, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος με 20 γκολ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για πιθανή αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ το καλοκαίρι, αναφέροντας τις δύο προτάσεις που είχε στα χέρια του το Τριφύλλι για να τον παραχωρήσει, από Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα