Ο «Φίνμπο» πλησιάζει σε Αουγκσμπουργκ

Ο «Φίνμπο» πλησιάζει σε Αουγκσμπουργκ

Δημήτρης Τομαράς
Ο «Φίνμπο» πλησιάζει σε Αουγκσμπουργκ

bet365

Θέμα ημερών είναι η αποχώρηση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον από τον Ολυμπιακό, με την Αουγκσμπουργκ να έχει πείσει τον Ισλανδό επιθετικό. Το club της Serie A που θέλει να μπει στο κόλπο...

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, πως ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον έχει επαφές με ομάδες από τη Bundesliga και τη Σέλτικ! Ο Ισλανδός επιθετικός δεν χωρά στα βασικά πλάνα του Μάρκο Σίλβα και τα τελικά του Εuro 2016 τον πιέζουν να βρει χρόνο συμμετοχής. Οι συνθήκες και η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό είναι σημαντικό κίνητρο για τον Φινμπόγκασον, αλλά υπάρχει και η τεράστια ευκαιρία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισλανδία, η Αουγκσμπουργκ έχει κερδίσει άλλες ομάδες στη μάχη για την απόκτησή του, με τον Ισλανδό φορ να έχει μείνει ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε. Ο «Φινμπο» είναι κοντά στην τελική του απόφαση, οι Γερμανοί αισιοδοξούν, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα «παραθυράκι» από τη Serie A, αφού σύλλογος (έντονη φημολογία για την Αταλάντα) φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του Ισλανδού... Ωστόσο, οι συμπατριώτες του θεωρούν... σχεδόν σίγουρη τη μετακίνηση στη Bundesliga!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα