Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη για Καλλονή

Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη για Καλλονή

Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη για Καλλονή

Στη Θεσσαλονίκη προπονήθηκαν την Παρασκευή (15/1) οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, με την αποστολή να αναχωρεί το Σάββατο (16/1) με προορισμό την Τρίπολη.

Μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η αποστολή της Καλλονής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο Πανόραμα την Παρασκευή (15/1) και το Σάββατο (16/1) θα ξεκινήσουν το ταξίδι για την Τρίπολη, όπου την Κυριακή (17/1) αντιμετωπίζουν τον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, θα «πετάξουν» από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα, απ' όπου θα μεταβούν οδικώς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία με παγοθεραπεία και μασάζ για όσους αγωνίστηκαν χθες και αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν 23 παίκτες και είναι οι Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας.

Best of internet