Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση στη Θεσσαλονίκη για Καλλονή

bet365

Στη Θεσσαλονίκη προπονήθηκαν την Παρασκευή (15/1) οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, με την αποστολή να αναχωρεί το Σάββατο (16/1) με προορισμό την Τρίπολη.

Μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η αποστολή της Καλλονής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο Πανόραμα την Παρασκευή (15/1) και το Σάββατο (16/1) θα ξεκινήσουν το ταξίδι για την Τρίπολη, όπου την Κυριακή (17/1) αντιμετωπίζουν τον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, θα «πετάξουν» από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα, απ' όπου θα μεταβούν οδικώς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία με παγοθεραπεία και μασάζ για όσους αγωνίστηκαν χθες και αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν 23 παίκτες και είναι οι Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα