Στραματσόνι: «Να αναδείξουμε τον νέο σταρ»

Στραματσόνι: «Να αναδείξουμε τον νέο σταρ»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Να αναδείξουμε τον νέο σταρ»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη, την ανάγκη του κλαμπ να αναδείξει τον νέο σταρ από τους υπάρχοντες παίκτες και το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

«Μετά τις διακοπές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός ότι αλλάξαμε παίκτες στο Κύπελλο, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να σκοτώσουμε το ματς. Δεν το κάναμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα λάθος στην άμυνα και χάσαμε. Προκριθήκαμε, όμως. Τώρα πρέπει να πάρουμε το μάθημα αυτό και να συνεχίσουμε».

Για τον Ατρόμητο: «Όταν θες να φτάσεις στο τέλος πρέπει να παίξεις με όλους. Όλοι οι αντίπαλοι είναι οι ίδιοι. Τους σεβόμαστε αλλά πρέπει να τους νικήσουμε. Τώρα έχουμε το ματς του πρωταθλήματος, συγκεντρωνόμαστε εκεί και βλέπουμε όταν έρθει το Κύπελλο».

Για τον Πανιώνιο: «Είμαι χαρούμενος που είναι το τελευταίο ματς χωρίς κόσμο. Δεν ήταν εύκολο. Ο Πανιώνιος είναι συμπαγής, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε την καλύτερη έκδοσή μας για να νικήσουμε. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να πάρουμε τους βαθμούς για να επιστρέψουμε στην δεύτερη θέση».

Για το αν έχει ρωτήσει τον Μπουμάλ για την πρώην του ομάδα: «Δεν ρωτάω τους παίκτες μου τέτοια πράγματα. Ο Μπουμάλ πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, καθώς θα είναι ενδεικτικό ότι όντως γυρίσαμε πολύ καλύτεροι από τις διακοπές».

Για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη: «Δεν είμαι χαρούμενος, ως προπονητής, που έφυγε ο Καρέλης. Ο σύλλογος, όμως, ήταν ξεκάθαρος από την μέρα που ήρθα, κι ο παίκτης ήθελε να φύγει. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχουμε, με τον Μπεργκ που γύρισε και έδειξε σε καλή κατάσταση. Έχουμε τον Καλτσά, τον Κλωναρίδη, τον Μαμούτε, τον Βλαχοδήμο που πρέπει να είναι το μέλλον. Πρέπει να βγάλουμε έναν σταρ μέσα από τους νεαρούς παίκτες. Να αναδείξουμε τους παίκτες μας».

Για τον Μαμούτε και τον Βλαχοδήμο: «Ο Μαμούτε θέλει χρόνο για να έρθει σε καλύτερη κατάσταση. Δεν έκανε προπονήσεις για ένα μήνα. Δουλεύει σκληρά, κάνει έξτρα πρόγραμμα, μου αρέσει αυτή η νοοτροπία. Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο, θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι, να μιλήσουμε με τον πρόεδρο και τους δύο διευθυντές και να αποφασίσουμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα