Συνάντηση όλων των προπονητών θέλει ο Σκίμπε

Συνάντηση όλων των προπονητών θέλει ο Σκίμπε

Μετά τους Παπαδόπουλο και Τούντορ, ο Μίκαελ Σκίμπε θα συνεχίσει τις επαφές με τους προπονητές, θέλοντας μάλιστα και ένα ραντεβού στο οποίο θα είναι όλοι παρόντες. 

Συνάντηση όλων των προπονητών θέλει ο Σκίμπε

Η κίνηση του Μίκαελ Σκίμπε να τα πει με τους προπονητές και όχι μόνο του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ ήταν απλά η αρχή μίας πρωτοποριακής κίνησης από τον Γερμανό τεχνικό.

Θυμίζουμε οτι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, αρχικά τα είπε με τον Νίκο Παπαδόπουλο του Ηρακλή, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τον γενικό διευθυντή των Ακαδημιών, Μάκη Σεντελίδη και τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Κεραμιδά, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια, την Παρασκευή, την σκυτάλη πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς την Παρασκευή υπήρξε συνάντηση με τον Ιγκόρ Τούντορ και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Άρνενσεν.

Οι επαφές του αυτές θα συνεχιστούν και με τις υπόλοιπες ομάδες της SuperLeague, καθώς στόχος του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι να εντατικοποιηθεί η συνεργασία με τους προπονητές όλων των συλλόγων, έτσι ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Εθνική Ομάδα και τους παίκτες της.

Μάλιστα, πρόθεση του Σκίμπε είναι να υπάρξει ένα ραντεβού στο οποίο θα δώσουν το παρών όλοι οι προπονητές των ομάδων της SuperLeague. Και οι 16...

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γερμανός προπονητής και ο Κώστας Τσάνας την Κυριακή θα είναι στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, ενώ οι συνεργάτες του Φάνης Κατεργιαννάκης και Ηρακλής Μεταξάς θα είναι στο ΠΑΟΚ-Βέροια.

Best of internet