«Θέλουμε τον Πουλίδο, αλλά δεν είναι εύκολο»

«Θέλουμε τον Πουλίδο, αλλά δεν είναι εύκολο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Θέλουμε τον Πουλίδο, αλλά δεν είναι εύκολο»

bet365

Ο υπεύθυνος scouting & player recruitment των Κολοράντο Ράπιντς, Μιτς Μάρεϊ μίλησε στο gazzetta.gr για το θέμα που προέκυψε με τον Άλαν Πουλίδο σημειώνοντας πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια.

Ο νέος κύκλος του πολύκροτου σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο, θέλει τους Κολοράντο Ράπιντς, όχι μόνο να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, αλλά να γίνεται λόγος ακόμη και για συμφωνία!

Το MLS δεν εγκρίνει για την ώρα την συγκεκριμένη κίνηση λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν αναφορικά με τα δικαιώματα του Πουλίδο, ενώ την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό δείχνουν να το ξανασκέφτονται θεωρώντας πως πρέπει να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον πρώην άσο της Τίγκρες.

Ο επικεφαλής του τμήματος scouting & player recruitment των Κολοράντο Ράπιντς, Μιτς Μάρεϊ διατήρησε χαμηλούς τόνους μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα στο gazzetta.gr.

«Ο Άλαν Πουλίδο είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ξεχωρίσαμε και παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό. Θεωρούμε πως μπορεί να μας βοηθήσει στους στόχους που θέτουμε.

Υπάρχουν επαφές, όμως δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω τον ερχομό του στον σύλλογο. Είναι αρκετά περίπλοκη η περίπτωση του και παρουσιάζονται εμπόδια.Δεν γνωρίζω εάν ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα