Σίγουρος για δικαίωση της Ρεάλ ο Βενγκέρ!

Κώστας Ζάλιαρης
Σίγουρος για δικαίωση της Ρεάλ ο Βενγκέρ!

bet365

Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε σίγουρος για δικαίωση της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση της εναντίωσης στην ποινή του μεταγραφικού εμπάργκο που της επιβλήθηκε για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους...

Ο Αλσατός κόουτς της Άρσεναλ, ερωτηθείς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Στόουκ, για τα όσα συμβαίνουν στην Πριμέρα Ντιβισιόν και την τιμωρία που επιβλήθηκε στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτό που είχε να πει κυρίως για τη «βασίλισσα» που ήδη από το βράδυ της Πέμπτης μελετά διεξοδικά όλα τις νομικές διαδικασίες που μπορεί ν' ακολουθήσει για να εναντιωθεί στο εμπάργκο, δήλωσε:

«Θα κάνει έφεση, θα δικαιωθεί και θα μπορεί κανονικότατα να κάνει μεταγραφές στις επόμενες δύο περιόδους. Τίποτα λιγότερο... Αυτό θεωρώ ότι θα συμβεί» είπε ο Βενγκέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα