Ποντάρει στην ... υπηκοότητα της γυναίκας του ο Ζιντάν

Ποντάρει στην ... υπηκοότητα της γυναίκας του ο Ζιντάν

Κώστας Ζάλιαρης
Ποντάρει στην ... υπηκοότητα της γυναίκας του ο Ζιντάν

bet365

Κάθε λεπτομέρεια και πτυχή από την οποία μπορεί να υπάρξει έστω και μικρή δικαίωση αναφορικά με το μεταγραφικό εμπάργκο, ξεψαχνίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την γυναίκα του Ζινεντίν Ζιντάν ν' αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα... «όπλα» των ανθρώπων της ομάδας.

Στις υποθέσεις που εξετάστηκαν αναφορικά με τις προσθήκες ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της «βασίλισσας», βρίσκονταν και αυτές των παιδιών του Γάλλου νυν προπονητή της πρώτης ομάδας των «μερένχες».

Οι Ένζο, Λούκα, Θίο και Ελιάζ ανήκουν στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και εξετάστηκε ο τρόπος με τον οποίο έγινε η εγγραφή τους στην ομάδα, με αποτέλεσμα να προκύψουν παραβάσεις κανονισμών.

Όπως αναφέρεται, ωστόσο, πέρα από τη σχέση που έχει φυσικά ο πατέρας τους με τον σύλλογο, θα στηριχθεί κομμάτι της υπερασπιστικής γραμμής κατά την έφεση που θ' ασκηθεί, στην ισπανική υπηκοότητα που έχει πάρει η σύζυγος του «Ζιζού»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα