Η επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ (pic)

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ (pic)

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ (pic)

O Παναθηναϊκός έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ σχετικά με την διαδικασία της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην δημοσιότητα έδωσε την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός την επιστολή μέσω της οποίας ζητούσε από την ΕΠΟ έναν νέο τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης, προκειμένου να αποφευχθούν τα... παρατράγουδα. Σε αυτή ζητάει τα μπαλάκια από την κληρωτίδα να τα τραβήξουν οι εκπρόσωποι των ομάδων, με την Ομοσπονδία να επιβλέπει την διαδικασία.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει...

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει της αυριανής κλήρωσης για την 4η φάση των αγώνων του ευρισκόμενου σε εξέλιξη Κυπέλλου Ελλάδας για την Αγωνιστική Περίοδο 2015-2016 και με δεδομένο οτι κατά την αντίστοιχη διαδικασία στην προηγούμενη φάση παρατηρήθηκαν αταξίες τις οποίες σχολίασε αρνητικά ο αθλητικός τύπος, παρακαλούμε όπως στην αυριανή (σ.σ σημερινή) διαδικασία γη ανάδειξη των ομάδων από την κληρωτίδα γίνει από εκπροσώπους των ομάδων, πάντα φυσικά υπό την επίβλεψή σας.

Πιστεύουμε οτι η πρότασή μας θα γίνει δεκτή, αφού διασφαλίζει περαιτέρω και στο έπακρον την διαφάνεια και ακεραιότητα της διαδικασίας.

Best of internet