Αισιοδοξία στην Τσέλσι για Σιμεόνε

Κώστας Ζάλιαρης
Αισιοδοξία στην Τσέλσι για Σιμεόνε

bet365

Το μεταγραφικό εμπάργκο που επιβλήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την Τσέλσι ν' αναθαρρήσει για την πιθανή διεκδίκηση του Ντιέγκο Σιμεόνε για τον πάγκο.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα μπορούν να δηλώσουν προς συμμετοχή οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αποκτήσουν είτε το προσεχές καλοκαίρι, είτε τον Ιανουάριο του 2017 και θα πρέπει εντός των επόμενων 15 ημερών που απομένουν γι' αυτό τον μήνα, να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να καλύψουν όλα τα κενά αλλά και να ... φροντίσουν για να μην προκύψουν καινούρια.

Δε θέλουν να πέσουν θύματα έκπληξης όπως η Μάντσεστερ Σίτι οι Λονδρέζοι, που φιλοξενούν την Εβερτον στην 22η αγωνιστική της Premier League. Σε απόδοση 1.75 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη της Τσέλσι.

Βάσει του ρεπορτάζ της «Daily Mirror», η αρνητική, για τον σύλλογο της Μαδρίτης, εξέλιξη με το μεταγραφικό εμπάργκο, προκάλεσε την αισιοδοξία της Τσέλσι για τις πιθανότητες που θα έχει σε περίπτωση που τελικά θελήσει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε αναφορά με πιθανή μετακίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ από το προσεχές καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα