Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο 3-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο 3-0

bet365

Πολύ εύκολα στα προημιτελικά του Copa del Rey η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε 3-0 εντός της Ράγιο! Ανετα και η Βαλένθια, 3-0 τη Γρανάδα.

Η Ατλέτικο άφησε στην άκρη την... εφιαλτική απόφαση της FIFA, αποτύπωσε στο γήπεδο την ανωτερότητά της επικρατώντας 3-0 της Ράγιο. Μπορεί στο πρώτο ραντεβού στο Βαγιέκας να δυσκολεύθηκε (1-1), ωστόσο στον επαναληπτικό ήταν καλύτερη, είχε τις λύσεις και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης! Στο 40' ο Κορέα άνοιξε το σκορ, η Ράγιο προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η είσοδος του Γκριεζμάν στο 70' δεν της άφησε περιθώρια. Ο Γάλλος με γκολ στο 80' και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-0!

Και τυπικά, Βαλένθια
Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, η Βαλένθια άφησε και τυπικά εκτός συνέχειας την Γρανάδα για να περάσει εκείνη στους «8» του Copa del Rey. Η ομάδα του Γκάρι Νέβιλ είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς 4-0 εντός έδρας των Ανδαλουσιάνων και στην ρεβάνς έκανε νέο πάρτι με 0-3. Οι Νυχτερίδες δεν είχαν κανένα πρόβλημα και αφού πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον Ζαχίμπο (42') ολοκλήρωσαν την άνετη επικράτηση με γκολ του Πάκο Αλκάθερ στο 63' και πέναλτι του Πάμπλο Πιάτι στο 84'.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα