«Συμφωνία με Ολυμπιακό οι Ράπιντς αλλά όχι με Πουλίδο...»

«Συμφωνία με Ολυμπιακό οι Ράπιντς αλλά όχι με Πουλίδο...»

Δημήτρης Τομαράς
«Συμφωνία με Ολυμπιακό οι Ράπιντς αλλά όχι με Πουλίδο...»

bet365

Σε ΗΠΑ και Μεξικό μιλούν για δεδομένο deal του πειραϊκού συλλόγου με τους Κολοράντο Ράπιντς αλλά όχι για συμφωνία με τον Άλαν Πουλίδο, που κοιτάζει... Ολυμπιακό.

«Οι Κολοράντο Ράπιντς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό αλλά όχι με τον Άλαν Πουλίδο... Μένει η... έγκριση του παίκτη, που δεν έχει πει ακόμα το 'ναι' για ετήσιο δανεισμό. Εξαρτάται πλέον από τις προθέσεις του Πουλίδο», τονίζεται από τα media σε ΗΠΑ και Μεξικό.

Από πλευράς παίκτη και Ολυμπιακό δεν προκύπτει πάντως ακόμα τελικό deal με τους Κολοράντο Ράπιντς. Αυτήν την στιγμή δεν φαντάζει πάντως καθόλου απίθανο να μείνει ο Άλαν Πουλίδο. Το αντίθετο μάλλον... Έτσι και αλλιώς δεν ανακύπτει να έχει δεχθεί ούτε τη νέα προσφορά των Ράπιντς. Εκτός των άλλων με τις δηλώσεις του έστειλε με τον τρόπο του μήνυμα... παραμονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα