Κλήρωση για... ζευγάρια-φωτιά!

Gazzetta team
Κλήρωση για... ζευγάρια-φωτιά!

bet365

Με όλους τους «μεγάλους» μέσα και μόνο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα γίνεται το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση του Κυπέλλου, όπου αναμένονται σπουδαίες αναμετρήσεις!

Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε άλλα χρόνια, αυτή την φορά οι... μεγάλοι δεν την πάτησαν. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκονται 8 ομάδες, όλες από την μεγάλη κατηγορία, αφού φέτος το Κύπελλο δεν αποδείχθηκε... θεσμός των εκπλήξεων! Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 12, στην κληρωτίδα θα μπουν οι 6 πρώτες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης, όπως και οι Ηρακλής, Ατρόμητος Αθηνών!

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν... περιορισμοί γίνεται κατανοητό ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στα νοκ άουτ ματς να προκύψει είτε «ντέρμπι αιωνίων» ή γενικά δυνατά «ζευγάρια» που θα δώσουν μεγαλύτερη αίγλη στον θεσμό.

Την κλήρωση του Κυπέλλου μπορείτε να την παρακολουθήσετε live από το gazzetta.gr!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα