Κουαλιαρέλα: «Οργια, Μαφία, παιδοφιλία»

Κουαλιαρέλα: «Οργια, Μαφία, παιδοφιλία»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κουαλιαρέλα: «Οργια, Μαφία, παιδοφιλία»

bet365

Στους λόγους για τους οποίους πήρε μεταγραφή από τη Νάπολι στη Γιουβέντους το 2010 αναφέρθηκε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα και σόκαρε.

Γεννημένος στη Νάπολη και οπαδός των Παρτενοπέι, ο «Κουάλια» είχε ως όνειρο να αγωνιστεί για χρόνια στην ομάδα του αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι... Ο Ιταλός επιθετικός υπέγραψε το 2009 αλλά ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για τη Γιουβέντους αφού οι σχέσεις του με τους τιφόζι δεν ήταν αυτές που θα περίμεναν όλοι. Το γιατί, το εξήγησε ο ίδιος καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη ενός αστυνομικού.

«Η πώληση μου στη Γιούβε ήταν συνέπεια των εξοργιστικών και ψεύτικων κατηγοριών που είχα να αντιμετωπίσω σαν υποτιθέμενο μέλος της Camorra και... παιδόφιλος, πέρα από τα όργια στα οποία υποτίθεται ότι συμμετείχα. Ολα αυτά τα έγραφαν και τα έστελναν σε ανώνυμα γράμματα στον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις» ανέφερε ο Κουαλιαρέλα, προσθέτοντας ότι δεχόταν και διάφορα περίεργα μηνύματα στο κινητό του ενώ το ίδιο συνέβαινε και με τον πατέρα του αλλά και την τότε σύντροφο του...

Στο πρόσφατο Νάπολι-Τορίνο 2-1 ο 32χρονος επιθετικός σκόραρε και δεν το πανηγύρισε, θέλοντας να μπει και καλή τέλος στην κόντρα με τους οπαδούς της Νάπολι όπως εξήγησε μετά, για να αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα με τους οπαδούς της Γκρανάτα καθώς δεν εκτίμησαν αυτή την κίνηση του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα