Καραγεωργίου: «Να αγχώσουμε τους πιο πάνω»

Απόστολος Παγώνης
Καραγεωργίου: «Να αγχώσουμε τους πιο πάνω»

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας, για τις αλλαγές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, αλλά και για την προσπάθεια παραμονής της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Στόχος μας δεν είναι το κύπελλο. Με αυτά τα παιδιά από τις ακαδημίες παλεύαμε. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και στους δυο στόχους. Και 2-0 να κερδίζαμε στο πρώτο παιχνίδι πάλι έτσι θα παίζαμε. Και τους βασικούς μας να είχαμε βέβαια, δεν σημαίνει ότι σήμερα θα προκρινόμασταν. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε πάντως, έπεσαν κρίσιμα ματς και δεν μπορούσαμε να παίξουμε με τους βασικούς».

Για τις αλλαγές του ΠΑΟΚ σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι τόνισε: «Γίνεται μια προσπάθεια στον ΠΑΟΚ με νεότερους παίκτες. Πιθανόν αυτό να ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ, αλλά μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτό θα φανεί με τον χρόνο και όλοι θα κριθούν στα επόμενα κρίσιμα ματς. Όμως καταλαβαίνω ότι κάτι καλύτερο πάει να γίνει. Θεωρώ βέβαια ότι δεν υπήρχαν και τόσο μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ίσως έπαιξε ρόλο η δική μας αντίσταση».

Για το αν αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή στην καριέρα του, ο Καραγεωργίου επεσήμανε: «Η προσπάθεια ήταν δύσκολη εξ αρχής γιατί η ομάδα ήταν πολύ πίσω βαθμολογικά. Η διοίκηση έκανε και την αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκεια των μεταγραφών και έτσι είχα να κάνω διπλό αγώνα. Στην ομάδα έκανα σε κάθε ματς αλλαγές παικτών στην ενδεκάδα και ταυτόχρονα προσπαθώ να βρω μεταγραφές. Αυτό είναι το δύσκολο. Όχι η βαθμολογία. Με μια νίκη πιέζεις τους από πάνω. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε για να αγχώσουμε αυτούς που έχουν ίδιους στόχους με μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα