Ζντιέλαρ: «Θέλω μία μέρα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»!

Ζντιέλαρ: «Θέλω μία μέρα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Ζντιέλαρ: «Θέλω μία μέρα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Σάσα Ζντιέλαρ έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό και το χάρηκε δεόντως. Τι είπε στο Gazzetta.gr για την σημασία του, τους στόχους του και τα ρεκόρ των Πειραιωτών.
Απλός, χαμογελαστός και άκρως προσιτός ο πιτσιρικάς Σάσα Ζντιέλαρ ζει την κάθε στιγμή στον Ολυμπιακό. Και φυσικά άκρως ταλαντούχος και έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του. Για να αναδειχθεί και άλλο στους πρωταθλητές και να δείξει αυτά που μπορεί. Το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των Πειραιωτών συνοδεύτηκε από την παρουσία του στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων.
Ο νεαρός άσος έφυγε μαζί με δύο φίλους του από το γήπεδο Καραϊσκάκη μετά το ματς και ενώ αποθεώθηκε από κόσμο της ομάδας κατά την αποχώρησή του. Του φώναζαν πως είναι παιχταράς με τον ίδιο να απαντάει ταπεινά «όχι ακόμα. Όχι δεν είμαι». Ο ίδιος μίλησε στην μεικτή ζώνη - μετά το ματς του φαληρικού γηπέδου για το Κύπελλο - στο Gazzetta.gr και για το γκολ του αλλά και για το τι περιμένει για την συνέχεια.
«Είναι ένα πολύ σπουδαίο γκολ για μένα που θέλω να αφιερώσω στην οικογένειά μου. Μόνο αυτή μπορεί να ξέρει και να καταλαβαίνει το πως είναι να είσαι μακριά από την πατρίδα σου. Το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να δουλεύεις σε άλλη χώρα. Το αφιερώνω σε εκείνους για την στήριξή τους και το ότι έχουν πάντα την σκέψη τους σε μένα», σχολίασε αρχικά ο διεθνής μέσος.
Ποιοί είναι όμως οι επόμενοί του στόχοι; «Θέλω να προσπαθώ και να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Θα ήθελα μία μέρα να καθιερωθώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Να γίνω βασικός. Αυτός είναι ένας μεγάλος μου στόχος και ένα όνειρό μου. Είναι κάτι που το σκέφτομαι για το μέλλον. Μέχρι τότε θέλω να αρπάζω από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και να παίζω πολύ καλά», απαντάει.
Ο ίδιος νιώθει εξαιρετικά στον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει: «Είναι τρομερό και απίστευτο συναίσθημα το να παίζεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νιώθω ένα μέρος αυτής της ομάδας και ένα μέρος της ιστορίας της».
Βέβαια στην συζήτηση υπήρξε και η αναφορά στις φετινές σούπερ επιδόσεις της ομάδας του Ολυμπιακού: «Είναι φοβερό. Είναι τιμή μου και μεγάλη υπηρηφάνεια το να είμαι σε μία ομάδα που πηγαίνει τόσο καλά και έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό ρεκόρ. Οι επιδόσεις μιλάνε από μόνες τους. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, που κάνει μία τρομερή χρονιά».
Κλείνοντας ξανατόνισε την αποφασιστικότητά του για τον χρόνο συμμετοχής του: «Αυτό που θέλω εγώ είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι και να παρουσιάζω όλο και πιο καλή εικόνα. Να κερδίσω την θέση μου στην ομάδα, δείχνοντας το τι μπορώ να κάνω σε έναν τόσο μεγάλο και σπουδαίο σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα