Συνέχεια στην κόντρα του Φαν Χάαλ με τον δημοσιογράφο

Συνέχεια στην κόντρα του Φαν Χάαλ με τον δημοσιογράφο

Κώστας Ζάλιαρης
Συνέχεια στην κόντρα του Φαν Χάαλ με τον δημοσιογράφο

bet365

Έναν... ύπουλο τρόπο να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην κριτική των εκπροσώπων του Τύπου βρήκε ο Φαν Χάαλ, με τον δημοσιογράφο που έγινε αποδέκτης προσβολής από τον Ολλανδό κόουτς, ν' απαντάει μέσω της «Sun».

Ο Φαν Χάαλ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τη Νιούκαστλ πέτυχε δύο γκολ κι έφτιαξε άλλο ένα στο 3-3 των «κόκκινων διαβόλων» στο «St. James' Park».

Ο αρχηγός έφτασε στα τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία ματς και αυτό έδωσε πάτημα στον προπονητή του να προσπαθήσει ν' αποκρούσει την κριτική και ν' αντιταχθεί στα όσα είχαν να πουν οι δημοιογράφοι, λέγοντας προς έναν συγκεκριμένο: «Κι εσύ χοντρέ έκανες κριτική στον Γουένϊ».

Ο Νιλ Κέστις, που έγινε στόχος της προσβολής από τον Φαν Χάαλ σε ακόμα ένα επεισόδιο της κόντρας του πολύπειρου προπονητή με τους εκπροσώπους του Τύπου, έγραψε στη «Sun»:

«Έχεις δίκιο, Λουίς. Είμαι χοντρός... Είχα κάνει επέμβαση στο γόνατό μου πριν από τέσσερις μήνες, έκοψα το τρέξιμο και το γυμναστήριο και πήρα κιλά. Προσπαθώ τώρα να τα ξαναχάσω και θα με βοηθήσει ένας personal trainer. Τουλάχιστον, ξέρω σαν άνθρωπος ν' αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και ν' αναγνωρίζω τα λάθη μου... Κρίμα που δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα