Δίαυλος επικοινωνίας ΑΕΚ-Μπέτις για μεταγραφές

Δίαυλος επικοινωνίας ΑΕΚ-Μπέτις για μεταγραφές

Δημοσίευμα στην Ισπανία κάνει λόγο για τις επαφές μεταξύ του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με την Μπέτις για υποψήφιους στόχους.

Δίαυλος επικοινωνίας ΑΕΚ-Μπέτις για μεταγραφές

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Μπέτις με την Ένωση να έχει στρέψει την προσοχή της στον Αλβάρο Βαντίγιο. Σύμφωνα με την «Deportivo el decano», στην Μπέτις σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενονα λύσουν το συμβόλαιό του ώστε να βρει πιο εύκολα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της ισπανικής ομάδας αναφέρεται στις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον αθλητικό διευθυντή των «βερδιμπλάνκος», Βλάντα Στόσιτς, ενώ προσθέτει και άλλα ονόματα ως υποψήφιους στόχους για την Ένωση, τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Ζόρντι, και τον 32χρονο Αλγερινός μεσοεπιθετικό, Καντίρ.  

«Η Μπέτις συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να λύσει τη συνεργασία με παίκτες που δεν έχουν λεπτά συμμετοχής και δεν έχουν την εμπιστοσύνη του Πέπε Μέλ και της διοίκησης. Ο ένας είναι ο Ζόρντι. Στη Μπέτις γνωρίζουν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά ο Εντουάρντο Μαθία (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την Μπέτις για να ενημερωθεί για την κατάσταση και τι θέλει ο παίκτης. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, ούτε ο Μαθία έχει συμφωνήσει με τους Έλληνες. Ο Αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με τον Βλάντα Στόσιτς, αθλητικού διευθυντή του συλλόγου και έχει τον πρώτο λογό για τους Βαντίγιο και Καντίρ που δεν υπολογίζονται από τη Μπέτις. Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από απλές διερευνητικές επαφές», αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας. 

Best of internet