ΠΑΟΚ: «Να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο» (vid)

ΠΑΟΚ: «Να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης δείχνουν εμπράκτως ότι παραμένουν δίπλα στην κοινωνία, με κάθε τρόπο βοηθώντας ευαίσθητα κομμάτια της κοινωνίας.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ βρέθηκε την παιδοογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ, που λειτουργεί χωρίς προβλήματα, χάρη στην οικονομική στήριξη του κ. Σαββίδη. Η επίσκεψη των παικτών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είχε πολλαπλά αποτελέσματα στα μικρά παιδιά, με σημαντικά μηνύματα προς όλους, όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης.

«Θεωρώ ότι αυτό που έχει σημασία γι’ αυτές τις ενέργειες στις οποίες προχωράει ο ΠΑΟΚ, χάρη στον κ. Σαββίδη, είναι η ουσία και τα αποτελέσματα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είδαμε από κοντά αυτά τα αποτελέσματα, είδαμε τους γιατρούς της μονάδας να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Μας συγκίνησε η παρουσίαση του έργου που μας έγινε από το τμήμα και στο τέλος ακούσαμε κάτι το οποίο θα μείνει για πάντα μέσα μας, ότι εδώ σ’ αυτό το τμήμα δεν παραδέχονται την ήττα. Εμείς θα επιμείνουμε, όλοι μαζί, να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο», υποστήριξε ο κ. Αγγελίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα