Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Καρέλη

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Καρέλη

Νίκος Ρόλλας
Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Καρέλη

bet365

Το δικό του ξεχωριστό αντίο στον Νίκο Καρέλη είπε ο Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντάς τον ως υπόδειγμα ήθος και παράδειγμα προς μίμηση, τονίζοντας οτι μπορεί οι δρόμοι τους να ξανασμίξουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Νίκου Καρέλη στη KRC Genk του Βελγίου.

Ο Νίκος τίμησε τη φανέλα της ομάδας και στους 113 αγώνες που συμμετείχε, αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, υπήρξε υπόδειγμα ήθους και σεβάστηκε στον απόλυτο βαθμό το μέγεθος του Συλλόγου από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα της παρουσίας του στο «τριφύλλι». Μαζί πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2014 και καθένα από τα 35 γκολ του.

Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού εύχεται στον Νίκο καλή τύχη στο νέο βήμα της καριέρας του. Στο μέλλον οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασμίξουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα