Οι Σχολές του Ολυμπιακού δίπλα στην πρώτη ομάδα (pics)

Οι Σχολές του Ολυμπιακού δίπλα στην πρώτη ομάδα (pics)

Gazzetta team
Οι Σχολές του Ολυμπιακού δίπλα στην πρώτη ομάδα (pics)

bet365

Στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού για το Κύπελλο, κόντρα στα Χανιά, οι ακαδημίες της ομάδας έδωσαν βροντερό «παρών».

Η σχετική ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

«Δεν υπάρχει παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού που να μην παρακολουθήσουν οι Σχολές του συλλόγου μας. Σε κάθε αγώνα μια εξέδρα γεμίζει με παιδιά των Σχολών που πηγαίνουν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και για να... ονειρευτούν πως μια ημέρα θα είναι και αυτά όχι στην εξέδρα αλλά μέσα στο γήπεδο!

Το έχει πράξει ο Πραξιτέλης Βούρος, ο Θανάσης Ανδρούτσος, που ξεκίνησαν από Σχολές και έχουν γίνει επαγγελματίες στον Ολυμπιακό γιατί όχι και άλλα παιδιά στο μέλλον; Σε κάθε αγώνα σχεδόν όλες οι Σχολές της Αθήνας δίνουν το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ διοργανώνονται και εκδρομές από την επαρχία, την Κύπρο και τις ΗΠΑ όπου ο Ολυμπιακός διατηρεί Σχολές γα να δουν τα παιδιά την αγαπημένη τους ομάδα. Φυσικά και στον τελευταίο αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά οι Σχολές έδωσαν βροντερό παρών!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα