«Το όνειρο του Πουλιδο συνεχίζεται στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό» (pic)

«Το όνειρο του Πουλιδο συνεχίζεται στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό» (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Το όνειρο του Πουλιδο συνεχίζεται στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό» (pic)

bet365

Σύμφωνα με το ESPN, ο Άλαν Πουλίδο θα συνεχίσει να ζει το όνειρό του στην Ευρώπη, με τον ίδιο να έχει προτεραιότητα να παλέψει για τη θέση του στον Ολυμπιακό.

Ο Άλαν Πουλίδο, είχε φτάσει λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό.

Στο... παρά ένα, η καλή αγωνιστική του εικόνα στο ματς με τα Χανιά, ίσως τον κάνει να... χάσει την πτήση και να συνεχίσει στο Λιμάνι.

Ο Μεξικανός, σύμφωνα, με το «ESPN» θα συνεχίσει να ζει το ευρωπαϊκό του όνειρο, περιμένοντας περισσότερες ευκαιρίες από το Μάρκο Σίλβα.

«Συνεχίζει το ευρωπαϊκό του όνειρο και θέλει να παλέψει για τη θέση του στον Ολυμπιακό ή σε άλλο σύλλογο, αλλά προτεραιότητά του είναι να μείνει στο σύλλογο που ήδη βρίσκεται», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Ο Άλαν μεσολάβησε να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και τόνισε στον προπονητή του την επιθυμία του να παραμείνει και να προσπαθήσει για μια θέση στην ομάδα».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην ευκαιρία που πήρε στο ματς με τα Χανιά και αφού χρησιμοποιούν και τις δηλώσεις του Μάρκο Σϊλβα, κλείνουν το κείμενο λέγοντας:

«Το όνειρο του Πουλίδο συνεχίζεται στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό ανοίγει μια νέα ευκαιρία και η δυνατότητα να πάει στο MLS, προς το παρόν, φαίνεται να απομακρύνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα