«Ολοκληρωμένος παίκτης ο Καρέλης»

«Ολοκληρωμένος παίκτης ο Καρέλης»

Gazzetta team
«Ολοκληρωμένος παίκτης ο Καρέλης»

bet365

Το στίγμα του για την μεταγραφή του Νίκου Καρελη στην Γκενγκ, έδωσε ο εκπρόσωπος του διεθνή επιθετικού, Χρήστος Γάτσης...

Αναλυτικά η συνέντευξη του μάνατζερ του Νίκου Καρέλη, Χρήστου Γάτση στην «Ανεξαρτησία»...

-Μια νέα αρχή για το Νίκο Καρέλη στη Γκενκ. Πως βλέπεται αυτό το ξεκίνημα;

«Είναι η σωστή λίγκα και το σωστό κλαμπ για τον Νίκο, γιατί είναι ένα κλαμπ που πουλάει κάθε χρόνο. Ένα κλαμπ που την τελευταία πενταετία έχει πουλήσει αρκετούς παίκτες πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αυτό θέλω να πετύχω και με τον Νίκο.
Να μπει καλά στην κεντρική Ευρώπη, να είναι δίπλα σε πρωταθλήματα όπως η Γερμανία και η Αγγλία και εκ των πραγμάτων θα είναι πολύ πιο βατό και ομαλό και το επόμενο στάδιο. Δηλαδή η επόμενη μεταγραφή του».

-Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή το καλοκαίρι στη Γκενκ και έγινε τώρα;
«Το καλοκαίρι δεν έγινε η μεταγραφή γιατί θεώρησε ο Παναθηναϊκός πως ο Καρέλης ήταν ο καλύτερος επιθετικός παίκτης εκείνη την στιγμή στο ρόστερ του. Οπότε δεν ήθελε να ρισκάρει και να αφήσει την ομάδα χωρίς γκολ κάτι που επιβεβαιώθηκε καθώς αυτή την στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού».

-Ποια είναι τα στοιχεία στο παιχνίδι του;
«Το παιχνίδι του είναι ολοκληρωμένο. Δηλαδή έχει ταχύτητα, δύναμη εκρηκτικότητα, υψηλή τεχνική και πολύ καλά τελειώματα. Είναι ένας σύγχρονος μοντέρνος επιθετικός που μόλις ωριμάσει θα αρχίσει να βάζει περισσότερα γκολ. Θα συνεχίσει να σκοράρει και στη Γκενκ στο Βελγικό πρωτάθλημα».

-Θα δοθεί τελικά κάποιο ποσό στον Εργοτέλη για την μεταγραφή;
«Θα δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό στον Εργοτέλη από το solidarity. Σε μια διεθνή μεταγραφή, η ομάδα που εκπαίδευσε τον ποδοσφαιριστή, παίρνει και αυτή ένα ποσό. Αυτό το ποσό θα το πάρει ο Εργοτέλης γιατί το δικαιούται βάσει νόμου».

-Τι αθλητής είναι ο Νίκος Καρέλης και τι μπορεί να πετύχει;
«Ο Νίκος είναι ξεκάθαρα ο ορισμός του αθλητή που ακούει. Γιατί ότι του έχω πει το εκτελεί απόλυτα. Όπως και εγώ έκανα πρωταθλητισμό σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, το ίδιο θέλω να πετύχω και με τον Νίκο και με τους υπόλοιπους αθλητές μου.
Δηλαδή ατομική προπόνηση, επιστημονικότητα, στρατηγική, και επίτευξη στόχων. Να γίνουν από αθλητές πρωταθλητές. Ο Νίκος ήδη έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και συνεχίζουμε ακόμα ψηλότερα
Όποιος ακούει από τους αθλητές τον σωστό άνθρωπο, πετυχαίνει. Η εμπιστοσύνη και η πίστη και η εφαρμογή ενός πλάνου, είναι μονόδρομος για να πετύχει ένας αθλητής επιπέδου.
Να μην επηρεάζεται από ανθρώπους και μην έχει ανθρώπους στο περιβάλλον του που του κάνουν κακό να ακούει και να εμπιστεύεται τους σωστούς ανθρώπους».

 

Τελευταία Νέα