ΠΑΟΚ: Η πρόταση για τον Γκαστόν Ραμίρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η πρόταση για τον Γκαστόν Ραμίρες

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανάμεσα στις ομάδες, που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρες από την Σαουθάμπτον, που μάλλον επιλέγει την Μπολόνια.

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιτελικός μέσος, που κόστισε περίπου 16 εκατ. ευρώ το 2012 στην αγγλική ομάδα, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Σεντ Μέρις», έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Το όνομα του Ραμίρες υπάρχει στις λίστες αρκετών ομάδων, ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να δείχνει μια προτίμηση στην Ιταλία απ’ όπου τρεις ομάδες συζητούν για την απόκτηση του. Η πρώην ομάδα του, Μπολόνια, μαζί με Σασουόλο και Τορίνο παρακολουθούν την υπόθεσή του, η Μίντλεσμπρο από την Αγγλία και δύο ομάδες από το Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ και η Κλαμπ Αμέρικα έχουν δείξει ενδιαφέρον, όπως και η τουρκική Μπεσίκτας, που επίσης ψάχνει για «δεκάρι», αν αποφασίσει να πουλήσει τον Σόσα σε ομάδα του Κατάρ και δεν πάρει τον Σκαριόνε, που επίσης θέλει ο ΠΑΟΚ.

Η Μπολόνια φέρεται να έχει το... προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του Ουρουγουανού «Κακά», όπως αποκαλείται, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν ότι οι ροσομπλού έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Ραμίρες, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ,έπαιξε για δύο σεζόν στην Μπολόνια πριν δαπανήσει 12 εκατομμύρια λίρες η Σαουθάμπτον για να τον αποκτήσει το 2012, υπογράφοντας μαζί του τετραετές συμβόλαιο.

Για τον ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως ήταν μια ενδιαφέρουσα, αλλά πανάκριβη για τα δικά του οικονομικά δεδομένα, περίπτωση.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Χαλ (23 συμμετοχές, 1 γκολ), αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα