Στον Κισσαμικό ο Τζημογιάννης (pic)

Gazzetta team
Στον Κισσαμικό ο Τζημογιάννης (pic)

bet365

Παίκτης του Κισσαμικού είναι και επίσημα ο Νίκος Τζημογιάννης, αφού οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τζημογιάννη» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ ο 28χρονος αμυντικός δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Τζημογιάννης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και στη συνέχεια συνδύασε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία του στον ΠΑΟ Νέων Επιβατών. Το 2008 επέστρεψε στη Βέροια, με την οποία αγωνίστηκε και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες (Superleague, Β’ και Γ’ Εθνική). Το 2014 εντάχθηκε στον Παναιγιάλειο και το πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν βασικός στέλεχος της πρωτοπόρου του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα