Σίλβα: «Θα δούμε για Ερνάνι» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Θα δούμε για Ερνάνι» (vids)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ερνάνι αλλά και στα νέα πρόσωπα που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε αγγαρεία και τον τραυματισμό του Ερνάνι: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Καταλαβαίνω την ερώτηση. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν έτσι τα προηγούμενα χρόνια και ήταν σαν... αγγαρεία. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι σε όλα τα ματς για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το ίδιο κάναμε και στο πρώτο ματς, το ίδιο κάναμε και με Λεβαδειακό και το ίδιο και σήμερα. Αυτό περιμένω κάθε μέρα και κάθε φορά. Να τα δίνουν όλα για να πάρουν μία όμορφη νίκη.

Είμαστε πάντα υποχρεωμένοι όχι να τα βλέπουμε σαν αγγαρεία αλλά να τα βλέπουμε σοβαρά και να πηγαίνουμε για τη νίκη. Άλλοτε παίζουμε καλά κια άλλοτε όχι. Σε σχέση με τον Ερνάνι ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό. Θα το δούμε αύριο. Είχε αρχίσει να προσφέρει. Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Τα νέα πρόσωπα και τους Πουλίδο, Τσιμίκα, Μανθάτη και Ζντιέλαρ: «Ναι πραγματικά τα παιχνίδια αυτά είναι ευκαιρία για να δοθεί χρόνος σε κάποιους παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δίνεται χρόνος για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Μιλάω για τα νέα παιδιά, που θέλουν χρόνο.

Για τον Πουλίδο ο οποίος είναι διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Είχε μία δύσκολη χρονιά πέρυσι. Είχε 4 δύσκολους μήνες, προσπαθώντας να αποδείξει πράγματα. Είναι ένας παίκτης που θεωρούμε πως είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Πως είναι σε θέση να συνεισφέρει για την συνέχεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα