Στανισάβλιεβιτς: «Ήρθα για τίτλους με τον Αστέρα»

Νίκος Τσιώκος
Στανισάβλιεβιτς: «Ήρθα για τίτλους με τον Αστέρα»

bet365

Ορεξάτος ήρθε ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με τον Αστέρα.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (11/1) από τους Αρκάδες και έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινομπλέ την Τετάρτη (13/1) στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Μάλιστα, βρήκε και δίχτυα, αφού πέτυχε το πρώτο τέρμα της νέας του ομάδας, και έδειξε πως ήρθε... ορεξάτος στη χώρα μας. Μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι ήρθε για να κατακτήσει τίτλους με τον σύλλογο της Τρίπολης και στάθηκε στη θέση που του αρέσει να παίζει.

«Ήταν ιδανικό το ντεμπούτο μου με τον Αστέρα. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω ή αν θα δώσω ασίστ. Είμαι αριστεροπόδαρος, γι' αυτό μου αρέσει να παίζω δεξιά. Ήρθα για τίτλους, γιατί να μην πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδος με τον Αστέρα;», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα