Πογιέτ: «Θέλουμε δύο μεταγραφές»

Πογιέτ: «Θέλουμε δύο μεταγραφές»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ... προσπέρασε γρήγορα το ματς με τον Λεβαδειακό και μίλησε για τα μεταγραφικά μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πογιέτ: «Θέλουμε δύο μεταγραφές»

«Αποστολή εξετελέσθει. Χωρίς αμφιβολία κανείς δεν θα θυμάται τα πρώτα 30 λεπτά! Έπρεπε να συμβεί κάτι μερικές φορές για να υπάρχει δράση στο παιχνίδι, να γίνει μία ενέργεια από κάποιον. Ξυπνήσαμε μετά από δύο ενέργειες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 20 λεπτά πολύ καλά και μετά όλοι πίστευαν ότι θα περάσει η ΑΕΚ. Από εδώ και πέρα ξεκουραζόμαστε, περιμένουμε την κλήρωση. Από τη στιγμή που ήρθα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό. Το μόνο κακό σήμερα ήταν ο τραυματισμός του Κορδέρο. Έμαθα πολλά σήμερα για το μέλλον», είπε όσα είπε για το ματς ο Ουρουγουανός, ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι με την τελευταία του ατάκα ("έμαθα πολλά σήμερα για το μέλλον") αναφερόταν σε παίκτες.

Κάπου εκεί, η συνέντευξη Τύπου επικεντρώθηκε στα μεταγραφικά, με τον Πογιέτ να λέει πως «είμαστε πιο κοντά. Όταν βέβαια λέμε «κοντά» δεν εννοούμε «πολύ κοντά». Θα προσπαθήσω να το πω με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα σκέφτηκα ότι είμαστε αρκετά κοντά, αλλά δεν είναι εύκολος ο μήνας του Ιανουαρίου. Οι παίκτες που θέλουμε να φέρουμε παίζουν λίγο, γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι». Σε ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα να μη γίνουν μεταγραφές, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε «ελπίζω πως όχι, τις χρειαζόμαστε. Για να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο δεύτερο γύρο και να βελτιωνόμαστε πρέπει να γίνουν. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σε σημαντικό βαθμό» και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα ονόματα που ακούγονται για φορ (Λάφερτι, Ντέβιτς, Ορλάντο Σα) και του ζητήθηκε να σχολιάσει αν αυτά τα ονόματα ανταποκρίνονται σε αυτά που είχε πει για φορ που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να είναι «αντι-Κρισάντους» και πίσω από τον Τζιμπούρ.

«Μερικές φορές φαίνεται να ξέρετε περισσότερα από μένα. Όταν το λέω αυτό δε το λέω με κακία. Αυτό που προσπαθώ και είναι πολύ δύσκολο με εσάς είναι να μη δώσω πολλές πληροφορίες, γιατί κι άλλες ομάδες θα ξέρουν τι ψάχνει η ΑΕΚ. Οπότε μπορώ να συνεχίσω και να λέω στις συνεντεύξεις Τύπου να λέω «ναι» ή «όχι» εσείς θα κρατήσετε τα «ναι». Οπότε προσπαθώ να αντιστέκομαι. Είναι ξεκάθαρο πως κοιτάμε 2 θέσεις. Το είχα ζητήσει στις 20 Δεκέμβρη. Να μην ξεχνάμε τον Αραβίδη. Είναι κι αυτός πολύ σημαντικός παίκτης. Θα σας δώσω μια μικρή πληροφορία: Θα ήθελα να φέρω παίκτη εδώ που θα μπορούσε να μείνει εδώ για πολλά χρόνια! Δεν είναι εύκολο τον Γενάρη να έρθει και να υπογράψει για πολλά χρόνια. Οι περισσότεροι θέλουν να έρθουν και να υπογράψουν μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε από τους δυο που θέλω να φέρω είναι ο ένας να έρθει για πολύ καιρό και ο άλλος ως δανεικός. Θα ήταν άδικο, δύσκολο και διαφορετικό για την ΑΕΚ να έρθουν δυο παίκτες και να φύγουν και οι δυο το καλοκαίρι. Μετά το καλοκαίρι είναι πιο ακριβοί. Ή να ψάξουμε για δυο παίκτες στην ίδια θέση. Έτσι προσπαθούμε να «δέσουμε» έναν με μεγάλο συμβόλαιο. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και το θέμα του Τζανετόπουλου, με τον Πογιέτ να τονίζει σχετικά: «Είναι μία κατάσταση που δεν έχει δημιουργεί ούτε από εμένα, ούτε από τον Τζανετόπουλο. Εχει δημιουργηθεί η κατάσταση από τον Κολοβέτσιο, τον Άρθο και τον Λαμπρόπουλο. Δεν μου έχετε κάνει και καμία ερώτηση για τον... Κρισάντους! Κάθε μέρα μαθαίνω περισσότερα...».

Best of internet