Παπαδόπουλος: «Θέλω Λεοζίνιο, Κειτά και άλλες δύο μεταγραφές»

Απόστολος Παγώνης
Παπαδόπουλος: «Θέλω Λεοζίνιο, Κειτά και άλλες δύο μεταγραφές»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή μίλησε ανοιχτά για τα μεταγραφικά θέματα του Ηρακλή και μάλιστα με ονόματα.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας λέγοντας τα εξής: «Ακούγεται πως εγώ δεν θέλω παίκτες. Τρελός δεν είμαι. Η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει. Μιλάμε καθημερινά με τον πρόεδρο για να αποκτήσουμε παίκτες ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχω κάνει εισηγήσεις και μπορώ να πω πως θέλω τέσσερις παίκτες.

Τώρα αν θα κάνουμε μία, δύο ή τρεις προσθήκες θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Θέλουμε ενίσχυση, κυρίως στον άξονα. Το Σάββατο δεν θα έχουμε τον Ιντζόγλου, που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Καρασαλίδης σήμερα έπαιξε ενενήντα λεπτά μετά από καιρό. Έχουμε θέμα εκεί.

Για το αν οι Λεοζίνιο και ο Κεϊτά είναι στη λίστα του: «Ναι είναι στη λίστα παικτών που κοιτάμε να πάρουμε οι Λεοζίνιο και ο Κεϊτά. Ο Λεοζίνιο ήταν το δεύτερο όνομα σε αυτή, μετά τον Κλέιτον».

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Μετά από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο ήμασταν κακοί η ομάδα αντέδρασε σωστά. Το έχουμε κάνει πολλές φορές μετά από ένα όχι καλό αποτέλεσμα να αντιδρούμε σωστά. Ευτυχώς ήταν κοντά το παιχνίδι αυτό και αυτό θα μας βοηθήσει. Το διαχειριστήκαμε καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή και θεωρώ θα ήταν καλό να σκοράρουμε στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αντέδρασαν. Κατά διαστήματα κάναμε αυτό που θέλαμε. Παίξαμε έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε και όχι όπως στη Ν. Σμύρνη. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη, αφού ακολουθεί δύσκολη συνέχεια , αφού το Σάββατο έχουμε αγώνα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα πάμε στη Λιβαδειά να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλουμε στο κύπελλο να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το μυστικό του Ηρακλή ώστε να ξεπερνάει γρήγορα τις ήττες: «Η λέξη ομάδα τα λέει όλα. Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί όλα τα παιδιά. Συζητάμε πολύ μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα. Βγάζουμε εγωισμό και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Είμαστε ομάδα. Αυτό τα λέει όλα».

Για τους τραυματίες: «Ο Ντιέγκο θα είναι δύσκολο να παίξει το Σάββατο. Εχει ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Θα είναι ρίσκο να παίξει. Ο Μπουλούτ έχει ένα χτύπημα, αλλά θα είναι μαζί μας. Επίσης δύσκολα θα έχουμε και τον Περόνε μαζί μας».

Για τη συνέχεια του Κυπέλλου: «Ο θεσμός του κυπέλλου είναι σημαντικός. Είναι σημαντικό να έχεις καλές κληρώσεις παίζουν πολλά ρόλο όμως. Το να έρθει ένας αντίπαλος καλός θα είναι καλό για εμάς».

Για τον Βέλλιο: «Ο Τόλης διαχειρίζεται πολύ καλά τη δημοσιότητα γύρω από το πρόσωπό του. Του κάνει καλό κάνει καλό και στην ομάδα, όμως θα πρέπει να προβάλλετε και η ομάδα γιατί έτσι αναδεικνύεται ένας παίκτης. Δουλεύει έχει σωστή νοοτροπία και του αξίζει η επιτυχία αυτή».

Για την παρουσία του Σκίμπε: «Πιστεύω πως σήμερα θα έβγαλε καλύτερα συμπεράσματα σε σχέση με το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης. Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού στην Μίκρα να μιλήσουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα