Κίνηση για Αμπντούν, αρνητικός ο Καρυπίδης

Κίνηση για Αμπντούν, αρνητικός ο Καρυπίδης

Απόστολος Παγώνης
Κίνηση για Αμπντούν, αρνητικός ο Καρυπίδης

bet365

Ο Ηρακλής αναμένεται να κάνει νέα κίνηση για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν από την Βέροια, με τον Θόδωρο Καρυπίδη όμως να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλγερινού μέσου. «Βράζουν» στην Βέροια με την διαιτησία του Θανάση Τζήλου.

Οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» και πάλι την πόρτα της Βέροιας για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή πριν την αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο, ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα της Ημαθίας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πιστεύει πως με την προσθήκη του Αλγερινού μέσου, ο Γηραιός θα δυναμώσει αρκετά και θα αποκτήσει έναν έμπειρο παίκτη.

«Δεν παραχωρείται ο Αμπντούν»
Μπορεί ο Ηρακλής να «καίγεται» για την μεταγραφή του Αμπντούν, όμως στην Βέροια δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ιδιοκτήτης της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον παίκτη, λέγοντας πως: «Ο Τζαμέλ θα μείνει στην Βέροια μέχρι το Καλοκαίρι και δεν πρόκειται να φύγει τώρα από την ομάδα».

Φωνές για την διαιτησία
Η ομάδα της Ημαθίας «βράζει» με την διαιτησία του Θανάση Τζήλου. Οι άνθρωποι της Βέροιας ήταν έξαλλοι μετά το τέλος του αγώνα με τον Λαρισαίο ρέφερι καθώς θεωρούν πως στο γκολ του Βέλλιου είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Μαραγκό το οποίο δεν δόθηκε ποτέ από τον άρχοντα του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα