Ηρακλής: Έρχεται Θεσσαλονίκη και υπογράφει ο Κειτά

Ηρακλής: Έρχεται Θεσσαλονίκη και υπογράφει ο Κειτά

Ηρακλής: Έρχεται Θεσσαλονίκη και υπογράφει ο Κειτά

Ο Πολ Κειτά έμεινε ελεύθερος το απόγευμα της Τετάρτης (13/1) από την Καλλονή τις επόμενες ώρες και ν' ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.  

Ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά στο ν' ανακοινώσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή καθώς θ' αποκτήσει τον Πόλ Κειτά που έμεινε ελεύθερος σήμερα (13/1) το απόγευμα από την Καλλονή. Ο Σενεγαλέζος μέσος που συμφώνησε προφορικά με του Θεσσαλονίκης, μετά το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ήταν ξένο σώμα για τους νησιώτες. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει ν' αποχωρήσει από την ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Λίγκας. 

Ο Κειτά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες υποστηρίζοντας πως θα λύσει συναινετικά τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Ο παίκτης μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τους «κυανόλευκους». Στον Ηρακλή που ψάχνονται για παίκτες στο κέντρο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μακρή, αλλά και τους συχνούς τραυματισμούς του Κοστίν Λάζαρ, θεωρούν πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση ο Κειτά που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα.   

Best of internet