Μόνο ο... Τζόρνταν συγκρίνεται με τον Μέσι! (pic)

Μόνο ο... Τζόρνταν συγκρίνεται με τον Μέσι! (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μόνο ο... Τζόρνταν συγκρίνεται με τον Μέσι! (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα συγκρίνει τον Λιονέλ Μέσι μόνο με τον Μάικλ Τζόρνταν και προβλέπει ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Αργεντινός δεν θα έχει... αντίπαλο!

Η Μπαρτσελόνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αναρωτιέται ποιος μπορεί να συγκριθεί με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός κατέκτησε για 5η φορά την Χρυσή Μπάλα, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος στον εν λόγω θεσμό. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του; Οι «μπλαουγκράνα», πάντως, έχουν την απάντηση κι αυτή ακούει στο όνομα «Μάικλ Τζόρνταν».

Ο «Air» αναδείχθηκε πέντε φορές MVP, έχοντας.. παρέα του τον θρύλος των Σέλτικς, Μπιλ Ράσελ. Ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν έχει λάει την εν λόγω τιμή τέσσερις φορές και κορυφαίος είναι ο Τζαμπάρ, όντας έξι φορές MVP!

Αυτό που απασχολεί, πλέον, τους ανθρώπους της Μπάρτσα είναι ότι ο Μέσι με ποιον θα μπορεί να συγκριθεί αν κατακτήσει ακόμη μία Χρυσή Μπάλα.

Ειδικά από τη στιγμή, που οι Ρονάλντο (2008, 2013 και 2014), Φαν Μπάστεν (1988, 1989 και 1992), Πλατινί (1983, 1984 και 1985), Κρόιφ (1971, 1973, 1974) έχουν μόλις από τρεις Χρυσές Μπάλες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα