Από σκόρερ... MVP του Παναιτωλικού, o Παπάζογλου

Gazzetta team
Από σκόρερ... MVP του Παναιτωλικού, o Παπάζογλου

bet365

Ο Τάσος Παπάζογλου έδωσε στον Παναιτωλικό τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Αστέρα και οι φίλοι της ομάδας του έδωσαν τον τίτλο του mvp της αναμέτρησης!

Πιθανότατα το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του Παναιτωλικού. Έκανε τα πάντα... Έκοβε στο κέντρο τις επικίνδυνες επιθέσεις των παικτών του Αστέρα Τρίπολης, αλλά όταν χρειάστηκε έγινε και... σέντερ φορ.

Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, έκανε το 2-1 για τον Παναιτωλικό κι έδωσε ένα μεγάλο τρίποντο-ανάσα στην ομάδα του. Δικαιολογημένα ο κόσμος του Αγρινιώτικου συλλόγου τον τίμησε στην ψηφοφορία του γίνεται στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ δίνοντας του την πρώτη θέση.

Ο Παπάζογλου άφησε πίσω του Βιγιαφάνιες που έκανε επίσης ένα συγκλονιστικό ματς και τον Κούσα που συμπλήρωσε την 3άδα και γενικά σε ένα παιχνίδι που όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού έδωσαν τα πάντα, δείχνει πόση σημαντική είναι η πρωτιά του έμπειρου άσου.

Ο οποίος πάντως στο ματς με τους Αρκάδες συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Καλλονή και Πανιώνιο! Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος συγκέντρωσε το 62% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην καθιερωμένη ψηφοφορία και η απονομή του βραβείου θα γίνει αύριο Πέμπτη (13.30) στο Black Tulip του Emileon

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα