ΠΑΟΚ: Το γκολ της χρονιάς ο Πέλκας (vid)

ΠΑΟΚ: Το γκολ της χρονιάς ο Πέλκας (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το γκολ της χρονιάς ο Πέλκας (vid)

bet365

Το γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Πέλκας κόντρα στην Μπρόντμπι αναδείχτηκε Best Goal για το 2015 από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού στο ματς του περασμένου Αυγούστου να συγκεντρώνει το 43,8% των προτιμήσεων των φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το ματς με τους Δανούς γενικότερα έχει ειδική θέση στις ευρωπαϊκές βραδιές της χρονιάς που έφυγε ως ένα ωραίο ποδοσφαιρικό πάρτι όπου είδαμε τον Μακ να σημειώνει χατ τρικ, όμορφο ποδόσφαιρο και τον Πέλκα , αφού προηγουμένως είχε εκθέσει τον Ντάνιελ Άγγερ με ντρίπλα κάτω από τα πόδια, να σημειώνει ένα πραγματικά υπέροχο γκολ.

Ο Μακ πίεσε και κέρδισε την μπάλα, γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Πέλκα , ο οποίος σήκωσε το κεφάλι, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και δε δίστασε στιγμή πριν αποφασίσει να τον κρεμάσει με μια τέλεια λόμπα. Ένα γκολ που νίκησε τον ανταγωνισμό με τους συμπαίκτες του και του έδωσε τον τελευταίο ατομικό τίτλο για το 2015.

Στην ψηφοφορία για το Regency Casino Best Goal 2015 που διοργάνωσε το paokfc.gr, ο Πέλκας συγκέντρωσε το 43,83% των δικών σας ψήφων.

Δεύτερος έμεινε ο Ρόμπερτ Μακ και το γκολ της ιστορικής νίκης επί της Ντόρτμουντ μέσα στο Signal Iduna Park, ενώ τρίτο στις προτιμήσεις σας ήταν το γκολ «σφραγίδα» του Στέφανου Αθανασιάδη κόντρα στον Πανθρακικό με απίθανο γυριστό σουτ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα