Σκαριόνε: Πάντα σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Σκαριόνε: Πάντα σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τούντορ «καίγεται» για το «δεκάρι», που θα «ανεβάσει» την ομάδα κατά 20-30%, ο Σαββίδης έρχεται και ο Εζεκίελ Σκαριόνε είναι πάντα σε πρώτο πλάνο…

Η περίπτωση του Εζεκίελ Οσκαρ Σκαριόνε δεν προέκυψε ούτε χτες, ούτε σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Εδώ και σχεδόν δύο μήνες τον παρακολουθεί ο Φρανκ Άρνεσεν και από τις 14 Δεκεμβρίου το gazzetta.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του Δανού αθλητικού διευθυντή.

Ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραμένει πάντα μια βασική επιλογή του ΠΑΟΚ, για τη θέση του επιτελικού μέσου. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη γι’ αυτό πληρώνεται με πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, τέτοιον παίκτη δεν έχει ο «Δικέφαλος» στο ρόστερ του, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια που καθιστούν δύσκολη την υπόθεσή του.

Πρώτον, ο Σκαριόνε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και φέτος, δεύτερον υπάρχει ακόμη το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και τρίτον η Κασίμπασα θα αξιώσει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο τον Ιανουάριο.

Ο Ρενάτο Σεντρόλα, εκπρόσωπος του 30χρονου μεσοεπιθετικού, μιλώντας στο gazzetta.gr, δεν έκλεισε την πόρτα του ΠΑΟΚ. «Ξέρουμε για ποια ομάδα μιλάμε, ξέρει και ο ποδοσφαιριστής ποιος είναι ΠΑΟΚ, αλλά κατά τη διάρκεια της μεταγραφική περιόδου καλύτερα να μην πούμε τίποτα περισσότερο. Περιμένουμε να μάθουμε την πρόταση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ και μετά θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα», υποστήριξε ο μάνατζερ του.

Το συμβόλαιο του Σκαριόνε, ο οποίος στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς, λήγει το καλοκαίρι, μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με όποια ομάδα αποφασίσει, αλλά για να φύγει από την Κασίμπασα τον Ιανουάριο θα πρέπει να πληρωθεί και η τουρκική ομάδα, που δεν τον αφήνει ελεύθερο, αλλά ούτε μπορεί και να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Με 34 γκολ και 11 ασίστ σε 85 αγώνες ο Σκαριόνε δείχνει ότι είναι ένας σπουδαίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να έρθει άμεσα και να προσθέσει ποιότητα και άλλα χαρακτηριστικά, που λείπουν αυτή την στιγμή, στον ΠΑΟΚ.

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και η συζήτηση με τους Νίκο Βεζυρτζή και Φρανκ Αρνεσεν γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα του «Δικεφάλου» ίσως να ξεκαθαρίσει, θετικά ή αρνητικά, και το θέμα του Σκαριόνε. Το σίγουρο είναι, ότι και η πλευρά του Σκαριόνε περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα