Πανό κατά του Άσλεϊ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ

Πανό κατά του Άσλεϊ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ

Πανό κατά του Άσλεϊ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ

bet365

Μία από τις πιο έντονες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους κατά του Μάικ Άσλεϊ πραγματοποίησαν οι οπαδοί της Νιουκάστλ, υψώνοντας πανό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη Γιουνάιτεντ.

Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του α' μέρους, στις εξέδρες του Σεντ Τζέιμς Παρκ, υψώθηκε πανό ανάμεσα στους οπαδούς της Νιουκάστλ, με το μήνυμα «#SportsDirectShame», με προφανή στόχο τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του κλαμπ. Φυσικά δεν είναι το πρώτο κρούσμα κατά του ιδιοκτήτη της Sports Direct, που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Magpies το 2007.

Τα προβλήματα για τον Μάικ Άσλεϊ δεν περιορίζονται όμως στο γήπεδο της Νιουκάστλ, αφού ακούγονται έντονες φωνές για τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία αθλητικών ειδών. Η Sports Direct έσβησε 1 δισεκατομμύριο λίρες από την χρηματιστηριακή της αξία το τρέχον έτος, μετά από ανησυχίες για την εμπορική πολιτική της εταιρίας. Έρευνα της Guardian είχε διαπιστώσει ότι ο retailer πλήρωνε χιλιάδες προσωρινά απασχολούμενους με μισθό κάτω από τον εθνικό κατώτατο για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ.

Μετά από τη σχετική ερώτηση στο βρετανικό κοινοβούλιο, ζητήθηκε η διεξαγωγή έρευνας από την HM Revenue & Customs και ασκήθηκε δριμεία κριτική από το Ινστιτούτο των Διευθυντών, που χαρακτήρισε τη Sports Direct «ουλή στις βρετανικές επιχειρήσεις.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, η Sports Direct έταξε 10 εκατομμύρια λίρες για αύξηση των απολαβών του προσωπικού από τις αρχές του 2016. Ο Άσλεϊ υποσχέθηκε ακόμη να αναθεωρήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις όλου του προσωπικού της εταιρείας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα