Στέλνουν Τζούροβιτς σε ΠΑΟΚ

Στέλνουν Τζούροβιτς σε ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Στέλνουν Τζούροβιτς σε ΠΑΟΚ

bet365

Για τον 18χρονο επιθετικό Λάζαρ Τζούροβιτς, φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος επιθετικός που ανήκει στο δυναμικό της Μακάμπι και αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα, δοκιμάστηκε το καλοκαίρι και στην ΑΕΚ.

Μπορεί στο Δικέφαλο να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ένας επιτελικού μέσου, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το gazzetta.gr και δεύτερη και κάτω από προϋποθέσεις ενός επιθετικού, φαίνεται όμως πως υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση φορ αν ευσταθεί το δημοσίευμα που έρχεται από το Βελιγράδι. Με βάση λοιπόν τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι στον ΠΑΟΚ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 18χρονο επιθετικό της Μακάμπι Λάζαρ Τζούροβιτς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα και της Τσουκαρίτσκι το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκε από την ΑΕΚ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις όμως η απόκτηση του δεν προχώρησε καθώς πήρε μεταγραφή στην Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα