Σεβίλλη – Μπέτις 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Μπέτις 4-0

bet365

Η Σεβίλλη πιστοποίησε ότι είναι το αφεντικό της πόλης, καθάρισε ξανά τη Μπέτις (4-0) και πέρασε στην επόμενη φάση. Αποκλεισμός σοκ για Λα Κορούνια, με τη Μιραντές να την διαλύει 3-0 στο «Ριαθόρ».

Το ότι η Σεβίλλη είναι πλέον η μεγάλη ομάδα της Ανδαλουσίας γενικότερα, δεν χωράει αμφιβολία μετά τα όσα όσα επικά έχει πετύχει και στην Ευρώπη. Οπότε και σε επίπεδο πόλης δεν παύει να το υπενθυμίζει στην μεγάλη αντίπαλο της. Αφού νίκησε τη Μπέτις εκτός έδρας, το έκανε με 4-0 και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι με συνολικό σκορ 6-0. Με το καλημέρα ο Ρέγιες με εξ επαφής κεφαλιά (4') και λίγο αργότερα (34') με κοντινό σουτ ο Ραμί καθάρισαν, δίχως να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Παραδόξως, η Μπέτις ήταν εκείνη που έπειτα είχε την κατοχή και κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ήταν πλέον αργά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 73' ήρθε με πλασέ ο Γκαμεϊρό αι στο 89' με τον ίδιο τρόπο ο Κακουτά για να σκοτώσουν τον αντίπαλο τους. Ηταν το πέμπτο διαδοχικό ντέρμπι σε όλες τις διοργανώσεις που οι Βερδιμπλάνκος, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους προσωρινό κόουτς τον Χουάν Μερίνο (σ.σ.: πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Πέπε Μελ), δεν έβαλαν γκολ στη Σεβίλλη.


Διασυρμός από Μιραντές για Ντέπορ
Το μεγάλο σοκ το βίωσε όμως η Λα Κορούνια. Οι Γκαγιέγκος που είχαν ισοφαρίσει δύσκολα και άδικα (1-1) στην έδρα της Μιραντές, το πλήρωσαν στο δικό τους γήπεδο. Η ομάδα της Segunda Division πέρασε με το απίστευτο 3-0 από το «Ριαθόρ». Ο Προβένθιο με δύο τέρματα (41', 71') και ενδιάμεσα (55') ο Πρατς έστησαν την πιο έντονη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα