Παράσχος: «Κρίμα για τα παιδιά»

Παράσχος: «Κρίμα για τα παιδιά»

Νίκος Τσιώκος
Παράσχος: «Κρίμα για τα παιδιά»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο αποκλεισμός είναι κρίμα για την προσπάθεια των παικτών του και πως ο Πλατανιάς έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του, ενώ αναφέρθηκε και στη θερμή υποδοχή από τους φιλάθλους του Ατρομήτου.

Για 91 λεπτά ο Πλατανιάς κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του, όμως τότε σκόραρε ο Στέφανο Ναπολεόνι και οι Χανιώτες έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι αυτό είναι κρίμα για την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών και πως η πρόκριση χάθηκε μέσα από τα χέρια των Κρητικών.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη θερμή υποδοχή που του επεφύλλασσαν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου. «Δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση μέσα από τα χέρια μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε ευκαιρίες να πάρουμε μία πρόκριση που είχαμε στα χέρια μας. Είναι κρίμα γι' αυτά τα παιδιά που μέχρι το 95' έκαναν υπερπροσπάθεια.

Τουλάχιστον κρατάμε τις καλές εντυπώσεις που έχουμε σε ένα διάστημα 9 ημερών 4 παιχνίδια. Έχω περάσει πολλά στον Ατρόμητο, όλοι με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά, αν εξαιρέσουμε ελάχιστους ανεγκέφαλους που πάντα υπάρχουν. Ως προς αυτό το κομμάτι αισθάνθηκα πολύ όμορφα», ήταν τα λόγια του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα